Go over it и си гледайте сексуалното здраве!

За осма поредна година срещу Прайда се бълват огромни негативи и всички са безкрайно неаргументирани. Грозен, гологъз, просташки, показен (все едно идеята е да е скрит в някой даркрум) и т.н.

След малко ще споделя едно гадно подозрение, преди това имам да кажа нещо друго.

Не чух никакви подобни „аргументи“ срещу издаването на книга и филм „50 нюанса сиво“ на български. Факт е, че този роман се популяризира твърде късно в България, години след като беше набрал сериозна популярност в САЩ и Европа, може би неодобряващите вече са били забравили за тази опасност (да, бе! Да четат цели романи на английски…). Лично аз нямам нищо против издаването на безвкусни еднодневки, които предизвикват огромен читателски и гледателски интерес (просто ме е яд за изгубеното време в прочитането им). Опитвам да разбера защо нито българските интелектуалци, нито църквата, нито крайните „десни“, нито дори Волен не реагираха на тази откровено предизвикателна хетеросексуална история, чийто тираж ме мързи да разконспирирам, но разполага с над 11 000 фена в бг страницата си.

Та да се върна към гадното подозрение.

Огромната част от хората, които се обявават против Прайда, просто не искат да се вслушат в аргументите защо се прави той, а именно: законовата дискриминация на нехетеросексуалните хора в България.

Въпросът е, защо? Отговорът: защото всичко, което виждат в него е секса. Защото това ги възбужда, кара ги да се представят като богоизбрани християни, подкрепящи „здравото“ общество, докато вечер се чудят как да накарат жените си да бъдат като главната героиня от романчето и да я напляскат с каквото им падне, за да бъдат „доминиращи“. В сексуално неудовлетворените си главици си представят, че гей хората правят точно това.

Имам тъпа и безинтересна новина.
Повечето нехетеросексуални хора се прибират след работа, готвят за семействата си (които обикновено се състоят максимум от двама, защото иначе е доста трудно и гадно + домашен любимец), ходят на разходки с кучето, мислят как да вържат двата края, влачат си съдбата и се опитват да игнорират сравненията с „представители“ като Евгени Минчев (или поне да не го пречукат при първа среща). Понякога сигурно правят и секс, но е по-хитро да не се завирате под завивките им, както те не се врат под вашите. Веднъж в годината част от нехетеросексуалните се сещат, че има важни неща (човешки права) и отиват на Прайд. За да могат да защитят и тази малка част интимност, до която са се добрали с неистови жертви и проблеми.
Така че, go over it и си гледайте сексуалното здраве!

Advertisements
Публикувано на Без категория. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s