Nazi Life

Много е яко да си наци в БГ. Ама толкова е яко! Можеш да се разхождаш с кубинки и бръсната тиква и хората да ти се радват обезумели. Можеш също да се биеш в гърдите къв родолюбец за пример си и дедарите да те потупват гордо по рамото, спомняйки си техните собствени георйства в междусъюзническата. Можеш да отебеш училището, да мразиш книгите, да говориш само български (щот, нали тва е единствениа език на света дет си струва). Можеш да не си чувал за BBC, CNN и Deutsche Welle, щот „за кво ти е:)“. Те и без тва са платени от хамериканците, чиято единствена цел е да завземат родината ти. Пък и без тва си знаеш, че немците са ВЕЛИКА НАЦИЯ и където е текло, пак ще тече, т.е. ще се сетят те колко са се преебали с тая демокрация и ще се върнат към националтаковата…

Яко е! Можеш да си сам шеф, или пък да позволиш на некой друг да ти е шеф, пък ако не ти харесва тоя некой, можеш да идеш и да го претрепеш с една бухалка.

Ееееейййй верно, бееее! Можеш да си трепеш наред колкото си искаш! Некой те погледне накриво – маай, некой си е облякъл червена/синя тениска, дааай! Някой бил с коса-бийй народе, некой не бил достатъчно як-млатииии! Кой ще ти излезе, а?! Кой ще ти излезе на теб, бееее! Ти си истински мъж и пазиш ИСТИНСКИТЕ мъже!

Драйфа ми се баси…

 

 

 

 

Advertisements
Публикувано на Без категория. Запазване в отметки на връзката.

One Response to Nazi Life

  1. Pingback: Nazi Life | Bulgarian Blog

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s