Панацея

Така:

1. „Човек на годината“ – да се забрани! Идеята е порочна и вади на бял свят най-лошото от българското общество. Некви знайни и незнайни чичовци и лели се бият в гърдите кой е по-по-най, просейки гласове за кой ли не по най-безумни начини. Оспамиха ми ФБ със съобщения колко е важно да гласувам, точно сега и точно за еди кой си. Пък едно „еди кой си“ дет съм го виждала веднъж през живота си, направо ми писа в чата… Колко хора изобщо ги е*e кой ще е човек на годината?

2. Да се забранят всички театри! Те само опорочават непорочната част от БГ населението. Там е пълно с алкохолизирани лумпени, които се мислят за богоизбрани! На какво по-дяволите могат да ни научат?! Ще направят децата ни същите като тях и тва е… Както е добре известно сите вътре за пияници и немат доблестта да кажат „да, имам проблеми с алкохола, наркотиците, безразборния секс, преборих се или боря се с тях. Щом аз мога, значи всеки може.„. Пък кат не го казват-да почват бързо да се борят и кат не могат, ай сиктир! И на кой изобщо му е през оная работа, кой пие, непие, е*е или не? Че те са толкова малко на фона на народа.

3. Туитър да се забрани със закон! Не е виновен Сиромахов, че плюска баницата! Тия що са му я дали? Ще ми интелектуалничат… Колко да са тия дет знаят кво е Туитър, изобщо?

4. Да живее Милен Цветков и Екип5, от това има нужда народа, да му се говори на проз език, да разбира кво му се казва, а не некви непопулярни недоносчета акъл да дават!

5. Да живее и Слави Трифонов! Че сички го обичат и го гледат в захлас! Тия дето го злепоставят момчето само му завиждат и пак го гледат! Колко са тия дет не следят редовно шоуто, а?

6. Да живее и 6ти ЛГБТ фест! Нищо че тия промотират друсането на шарени хапченца още в логото си… И колко зле трябва да е един човек, че бил той и гей, че да си помисли, че може да яде BONIBON с нож и вилица… Да се забрани!

7. Абе Макаренко му е майката…

Публикувано на Без категория. Запазване в отметки на връзката.

1 Responses to Панацея

  1. faeton каза:

    юле, … за малко да вляза в капана на собствената си буквалност. 🙂

Вашият коментар